En WRIS Profil har lämnat oss den 28/8 2017

31/8-17

Lasse Zaar har lämnat oss

Det var med stor sorg och bestörtning WRIS styrelse häromdagen fick beskedet att en av våra medlemmar och tillika hedersmedlem hastigt och alldeles för tidigt gått bort.
Lasse Zaar har betytt enormt mycket för vår klubb och många av oss såg honom som en personlig vän. Lasse, som älskade föreningslivet, har gjort mer än de flesta för WRIS. Han var under många år en uppskattad styrelsemedlem som deltog på varje möte med entusiasm och kloka åsikter.
 En och annan god kaka slank ner på mötena också, ibland fler än vad som var riktigt bra med tanke på hälsan.

Lasse åkte också under lång tid runt i Skåne och berättade om klubbens verksamhet på olika evenemang. Han har ensam eller tillsammans med andra medlemmar byggt montrar på bl a Mila-mässan, Countryfestivalen och Bosjökloster för att hjälpa till att sprida westernridningen. I dessa montrar har Lasse stått, alltid lika välklädd i westernstil, otaliga timmar för att berätta för alla som ville höra på (ibland även för dem som inte ville höra på) vad westernridning är för något. Sa någon vilda västern blev han upprörd och gjorde allt för att tala personen tillrätta!

Lasse var heller aldrig sen med att hjälpa till på klubbens tävlingar och andra evenemang, han ställde alltid upp och fungerade dessutom som klubbens ”hov”-fotograf.
Lasse var en stor entusiast och kunde dyka upp och hänga vid någons paddock bara för att han älskade hästarna och miljön. Den egna ridningen försökte Lasse hålla igång trots att knäna inte riktigt ville samarbeta.

Det kommer att bli väldigt tomt utan Lasse och våra varma tankar går till hans närmaste.
WRIS styrelse

Sponsorer

Har du ingen engen häst?