WRIS SUMMER SHOW

3 AUGUSTI

WRIS Summer Show - Trippelcupens finaltävling!

Trippelcupen arrangeras av Eastern Western Riders, EWR i Blekinge, Snapphanebygdens Westernryttare, SbWR i Hässleholm och Westernryttarna i Skåne, WRIS och består av tre deltävlingar. De tidigare ägde rum i Bräkne-Hoby 28/4 samt i Glimåkra 26/5. Den sista deltävlingen äger rum på Hälldala Ranch den 3 augusti.


För 2024 finns det tre olika cuper: In-hand, Ranch och Performance. In-Hand består av grenarna Trail in hand, Showmanship och Longe line. Ranch består av grenarna Working Western Rail, Ranch Riding och Ranch Trail. Performance består av Trail, Western Riding och Western Horsemanship. Ekipage som deltar i vardera cupen samlar poäng i varje gren och varje tävling. 


Det går utmärkt att vara med i bara en klass eller flera klasser utan att delta i cupen. Grenarna går klass i klass med prisutdelning efter varje gren. Det är tillåtet för ett ekipage att också starta på en lägre nivå än den cup man deltar i. Ekipaget deltar då utom tävlan i den lägre klassen och betalar anmälningsavgift för enstaka klass.


Sista dag för anmälan är fredag 26 juli. Anmälningsavgift ska vara kontot tillhanda senast måndag 29 juli.


Alla hälsas hjärtligt välkomna!

SPONSORER TILL TÄVLINGEN